Online folder Sony + Hama

Actuele folder: Sony, sterk tot in detail!

⏰ Leestijd: 1 minuut

Ringfoto heeft geregeld aantrekkelijke acties en kortingen op producten uit ons uitgebreide assortiment. Deze kunnen u veel voordeel opleveren, houd deze dus goed in de gaten! In onze nieuwe online folder kunt u de actuele kortingen bekijken. We lichten een aantal de huidige acties hier vast verder toe.

Sony prijsknallers en kans op cashback

Bent u op zoek naar een voordelige nieuwe camera? Dan bent u bij Ringfoto aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar de ideale vlog-camera, onbegrensde expressie, 50x optische zoom of iets anders: er zit vast een perfecte Sony-camera voor u bij. De volgende modellen zijn nu nóg aantrekkelijker:
SONY DSC-RX100M III, €479,-
Unieke prestaties, compleet gemak, ideale vlog-camera
SONY DSC-RX10M III, €999,-
Onbegrensde expressie, nu met gratis oranje super badlaken
SONY DSC-HX90VB, €329,-
Briljant vanuit elk oogpunt, 180 graden kantelbaar LCD-scherm
SONY DSC-HX400V, €359,-
Groots fotograferen, groots filmen, 50x optische zoom
SONY ILCE-6400LB, €1049,-
Handige functies voor vloggen, supersnelle autofocus

Schade blijft niet meer onopgemerkt

Met de compacte HAMA DASHCAM 60 mist u geen moment. Deze dashboard-camera maakt namelijk full HD video-opnamen met zijn 140 graden ultra-groothoeklens en heeft een ingebouwde microfoon. Zelfs in het donker doet hij zijn werk dankzij de automatic night vision. De ingebouwde G-sensor zorgt voor een automatische back-up van het videobestand in het geval van een ongeluk, zo kunt u met een veiliger gevoel de weg op. Deze prijsknaller is nu verkrijgbaar voor slechts €69,-.

Pasfoto’s met goedkeuringsgarantie

Bij Ringfoto kunt u daarnaast terecht voor de perfecte foto’s voor bijvoorbeeld uw paspoort of rijbewijs. Hét adres voor uw officiële pasfoto’s met goedkeuringsgarantie!
Bekijk hier de gehele folder voor meer informatie.