EOS 200D

Op vakantie? De EOS 200D is onmisbaar in je koffer!

⏰ Leestijd: 2 minuten

Het is weer vakantietijd en veel mensen trekken er lekker op uit. Of je nu ver op vakantie gaat of dicht(er) bij huis blijft: als fotograaf neem je natuurlijk je camera mee. Maar wat voor camera is nu handig voor in de tas?

De Canon EOS 200D

  • Met deze camera zul je met veel plezier mensen en plekken fotograferen. De EOS 200D is prettig in gebruik en levert uitstekende resultaten, voor beginners en gevorderden
  • De camera heeft een fantastische DSLR-beeldkwaliteit, plus intelligente elektronica waarmee iedereen kan fotograferen
  • De EOS 200D is een connected camera waarmee je gemakkelijk foto’s deelt vanaf een smartphone of tablet
  • Met Full HD-video’s vertel je verhalen met bewegende beelden die er online en op eenmaal thuis op je TV geweldig uitzien

De EOS serie van Canon is een verzameling camera’s, lenzen en accessoires waarmee je met gemak je creativiteit de vrije loop kunt laten.

Waarom is dit zo’n handige camera voor op vakantie?

De EOS 200D is de lichtste DSLR-camera ter wereld met een variangle scherm.* Je maakt hoogwaardige foto’s van 24,2 megapixels. Zo heb je nog jaren plezier van je vakantie en kun je fijne herinneringen haarscherp vastleggen.

Heldere optische zoeker of variangle LCD-scherm*

Met behulp van de optische zoeker leg je de wereld vast zoals ze werkelijk is, en met het aanraakgevoelige variangle scherm maak je met één tik de opnamen. De snelste Live View AF ter wereld stelt in 0,03 seconden scherp.

Werkt nauw samen met smartphones of tablets

Beelden kunnen eenvoudig wireless worden verzonden naar je smartphone of tablet, waarna je ze supersnel online deelt met je vrienden en familie. Zo houd je snel contact met het thuisfront en trakteer je ze op de mooiste plaatjes van je ervaringen.

De EOS 200D kan ook vanaf je smartphone of tablet worden bediend. Met Bluetooth activeer je eenvoudig de Wi-Fi-connectiviteit rechtstreeks vanaf een smartphone of tablet, zonder dat je je camera hoeft aan te raken.

Eenvoudig cinematografische video’s maken

Wil je ook filmpjes maken van je reis? Dat kan ook met dit veelzijdige toestel. Full HD-video’s, gemaakt met de EOS 200D, zien er online net zo goed uit als op een TV. De Dual Pixel CMOS AF houdt bewegende onderwerpen altijd scherp in beeld en je kunt ook de framerate veranderen, waarbij je kunt kiezen uit een authentieke of een cinematografische look en feel. En waarom neem je geen time-lapse video op van gebeurtenissen die zich gedurende een lange periode voordoen?

Meer weten? Hier lees je meer tips voor de leukste vakantiekiekjes!