Kerst fotokaarten

Een persoonlijke touch: fotokaarten

⏰ Leestijd: 2 minuten

Misschien denk je dat papieren kerstkaarten helemaal passé zijn, maar dan vergis je je toch echt. Hoe zorg je ervoor dat je kerstkaart modern is? Een persoonlijke touch! Als Starbucks jou al met je voornaam aanspreekt, dan doe jij toch zeker niet minder voor je kerstkaart? Bijkomend voordeel is dat je op dit moment een cadeaubon krijgt van €5,- korting op je volgende bestelling als je je kerstkaarten bestelt.

Een eigen foto zegt zoveel meer

Niets persoonlijker dan een eigen foto. Eentje van je kinderen, die fijne vakantie afgelopen jaar, je huisdier of jezelf. Kies een foto die jou blij maakt en waarvan je weet dat de ontvangers er een glimlach van op hun gezicht krijgen. Dát is waar kerst om gaat.

Zorg verder voor een persoonlijke handgeschreven tekst. Natuurlijk kun je een standaard groet laten drukken, maar wat is er nu persoonlijker dan een zelfgeschreven krabbeltje? Signeer dus in ieder geval je kaarten zelf. Zo kun je je kaart nog persoonlijker maken. De ontvanger voelt zich dan meteen een stuk specialer. Je kunt natuurlijk ook je cadeaus met de feestdagen met foto’s personaliseren. Bestel bijvoorbeeld een fotokalender. Leuk voor jezelf: al je mooiste foto’s aan de muur. Maar ook voor een ander. Denk aan de foto’s van je kindjes voor opa en oma, een fijne vakantie, leuke momenten van het afgelopen jaar, een familievakantie. Ben je op zoek naar foto-ideeën voor je cadeaus of kerstkaarten? Bekijk onderstaande foto’s eens!

 

 

 

 

Kerst fotokaarten

Vakantiekiekje