World

Streets of the World Photo Museum | Zaandam

13 apr t/m 30 sep 2018

In het Streets of the World Photo Museum op het Hembrugterrein in Zaandam maak je als bezoeker letterlijk en figuurlijk een ontdekkingsreis door de verschillende continenten en hoofdsteden van de wereld om zijn medemens te leren kennen. Prints van levensgroot formaat geven het gevoel alsof je daadwerkelijk de wereld rond reist.

Lees meer over deze tentoonstelling >>>

Unseen 2018

Unseen Amsterdam – Westergasfabriek

21–23 sept 2018

Unseen Amsterdam presenteert een event waarbij fotografietalent zich kan laten zien. Unseen Amsterdam 2018 zal dit jaar bestaan uit een markt, CO-OP, boekenmarkt, ‘Huiskamer’, projecten, Exhibitions, Open Gallery Nighten het stadsprogramma. Dit aar zal er ook extra aandacht zijn voor jong fotografietalent.

Lees meer over Unseen Amsterdam>>>

Schoeller

Martin Schoeller | Big Heads

19 mei t/m 2 sep 2018

Het werk van portretfotograaf Martin Schoeller is nu te bewonderen in het Nederlands Fotomuseum.  In zijn veelgeprezen serie Close Up portretteert Schoeller zijn subject van zeer dichtbij; altijd met dezelfde lens, dezelfde belichting en vanuit dezelfde hoek. Bekende politici, acteurs, musici en sporters worden door Schoeller op een identieke wijze afgebeeld.

Lees meer over deze tentoonstelling >>>

foto agenda1

World Press Photo 2018 | Nieuwe Kerk, Amsterdam

14 april 2018 t/m 22 juli 2018

Op 14 april opent De Nieuwe Kerk Amsterdam World Press Photo 2018, waarmee de lange wereldtour begint van de expositie van de internationale persfotowedstrijd. De tentoonstelling, van de 61ste editie van de wedstrijd, bevat indrukwekkende persfoto’s in acht categorieën: Dagelijks leven, Hard nieuws, Hedendaagse kwesties, Langetermijn-projecten, Natuur, Mensen, Reportage en Sport. In elke categorie zijn een eerste, tweede en derde prijs toegekend.

Lees meer over deze tentoonstelling >>>

ringfotoworkshop350x300

Fotografie Workshops – door heel Nederland

Doorlopend

Wil je je techniek verbeteren, of is er een bepaald onderwerp waar je meer over wil leren? Verschillende Ringfoto dealers bieden workshops aan op het gebied van fotografie. Klik snel op onderstaande link en hopelijk zien we je snel in één van onze winkels!

Lees meer over de verschillende workshops>>>

kidsactiviteit350x300

Kidsworkshops en activiteiten – Rotterdam

Doorlopend

Bij het Nederlands Fotomuseum worden doorlopend workshops, activiteiten en rondleidingen voor kinderen georganiseerd. Deze activiteiten zijn altijd gekoppeld aan de ‘volwassen’ tentoonstelling.

Lees meer over de activiteiten voor kids >>>