fotowedstrijd

Hey! Doe jij al mee?! UPDATE | Nog maar drie dagen tot de wedstrijd sluit!

⏰ Leestijd: 2 minuten

UPDATE | Je hebt nog maar drie dagen om mee te doen met onze fotowedstrijd. Upload dus razendsnel je foto en misschien win je wel een Canon EOS M 50 compleet met objectief en een fotoshoot. Ieder themablok krijgen de genomineerden een Alu-Dibond 30x45cm.

Het tweede thema is: tieners en jong volwassenen. 

Hou je van fotograferen, of heb je modellenambities? Upload dan snel je foto en doe mee! Lees hieronder de spelregels.

Hoe werkt het?

De fotowedstrijd is opgedeeld in vier blokken. Elk blok heeft een eigen thema. Dit blok is het thema ‘tieners en jong volwassenen.’ Iedere hobbyfotograaf, jong en oud, mag meedoen. Aan het eind van het themablok zullen vijf ingezonden modelfoto’s worden genomineerd om mee te dingen naar de grote finaleprijs die in december 2018 wordt uitgereikt. Deze vijf genomineerden ontvangen een voucher voor een vergroting op Alu-Dibond 30x45cm. Deze voucher is te gebruiken om de genomineerde foto te laten afdrukken maar je kunt er ook voor kiezen een andere opname te laten afdrukken. In december zal een vakjury de winnende inzending kiezen uit de twintig genomineerden van de kwartaalwedstrijden. Je kan kans maken op deze prijzen door je foto op onze website te uploaden óf door mee te doen via Instagram met de vermelding van #ringfotowedstrijd

Naast de nominaties is er bij ieder thema een publieksprijs. Deze publieksprijs wordt gewonnen door degene die de meeste stemmen heeft gekregen op onze website. De publieksprijs is een cadeaubon van maar liefst € 75,- ! Om kans te maken op deze prijs is het dus essentieel dat je de foto uploadt op onze wedstrijd en dat je zoveel mogelijk stemmen verzamelt!

fotowedstrijd

Wat kun je winnen?

De kwartaalwinnaars winnen dus een Alu-Dibond 30x45cm én dingen automatisch mee naar de grote finaleprijs in december. Het winnende model krijgt een professionele fotoshoot door een professionele fotograaf. De winnende fotograaf zelf wint de nieuwste Canon EOS M 50 compleet met objectief en toebehoren.* Bovendien krijgt de publiekswinnaar van ieder thema een cadeaubon ter waarde van € 75,- !
*Beschikbaar gesteld door Canon Nederland.

Waar wacht je nog op? Upload snel jouw foto!