Vaderdag

Hoe maak je een leuke foto voor op je Vaderdagcadeau?

⏰ Leestijd: 2 minuten

Het is natuurlijk het allerleukste om met Vaderdag eens een echt persoonlijk cadeau te geven. Wat is er nou leuker dan een fotocadeau? Maar natuurlijk wil je dan niet zo’n saaie foto…

Om de foto’s die je voor je fotocadeau gaat gebruiken nog bijzonderder te maken kun je met de kinderen een echte Vaderdagfotoshoot houden. Hartstikke gezellig en succes verzekerd!

Voorwerpen

Gebruik voorwerpen in je foto. Ga creatief aan de slag en maak leuke knutselwerken die met je kinderen op de foto kunnen.

In de schoenen van je vader…

Laat de kinderen nog meer op papa lijken en kleed ze aan zoals papa. Te grote overhemden, stropdassen, papa’s favoriete pet… Jullie hebben gegarandeerd veel lol tijdens deze fotoshoot!

Vaderdag

Doe als papa doet

Ze hoeven niet de looks van hun vader te hebben om op ‘m te lijken. Wat typeert papa? Laat de kinderen papa nadoen en schiet een paar aandoenlijke foto’s.

Speciaal voor papa gemaakt

Hebben je kinderen iets gemaakt voor Vaderdag? Laat ze ermee pronken in de foto. Zo krijgt papa 2 cadeaus in 1! Denk bijvoorbeeld aan een mooie tekening, of een andere knutsel die papa dan ook meteen krijgt. Lief!

Vaderdag

Hoe dan?

De leukste foto(‘s) van de Vaderdagshoot druk je af op een mok, canvas of een ander origineel fotocadeau.

Vaderdag

Fotocredit: pinimg.com

Zijn je kinderen al iets groter? Je kunt ook samen een fotoboek maken met hun lievelingsfoto’s van papa en de kinderen. Altijd gezellig en daar gaat het natuurlijk om bij Vaderdag! Wil je je vader eens echt verwennen? Kijk hier voor onze mooiste aanbiedingen!

 Ringfoto wenst je een hele fijne Vaderdag!