foto filipo

In de spotlight: Foto Filippo uit Leiderdorp

⏰ Leestijd: 2 minuten

Ringfotowinkels vind je overal in Nederland. Wij kijken eens binnen bij een Ringfotowinkel met een enorm sympathiek stel achter de toonbank: Remco en Roos Filippo van Foto Filippo uit Leiderdorp. We kwamen ook nog eens op een goed moment, want dit jaar werden zij genomineerd voor de Leiderdorpse ondernemersprijs!

Foto FilippoFoto Filippo

Ambitie

Remco Filippo is de eigenaar van Foto Filippo. Aan ambitie heeft Remco geen gebrek, hij wil de ‘beste fotozaak uit Leiden en omstreken te worden.’ Om dit te realiseren liet hij een nieuwe website bouwen, zodat hij nog makkelijker met zijn klanten in contact kon komen en zijn producten in de spotlight kan zetten.

Waarom moet ik bij Foto Filippo mijn toestel kopen?

Remco: ‘De prijzen in onze webshop zijn zeer concurrerend. En deze concurrerende prijzen hanteren we ook in de winkel. In onze webshop en in onze winkel vinden onze klanten een zeer compleet assortiment foto- en videocamera’s, tassen, statieven en andere handige toebehoren en accessoires.’

Service staat centraal

Inmiddels is de winkel bijna 40 jaar actief in de regio Leiden. Service is een van de belangrijkste factoren in het succes van Foto Filippo. Hierdoor heeft de winkel een grote vaste klantenkring opgebouwd. Remco werkt al ruim 30 jaar in het bedrijf. In 2007 nam hij de winkel over van zijn vader. Het assortiment en de winkel is na de overname drastisch uitgebreid.

Foto FilippoPersoonlijk contact

De winkel heeft een frisse en vernieuwende uitstraling. De camera’s staan op speciale displays, zodat klanten zelf kunnen voelen hoe de camera in de hand ligt. Dit ‘feel & touch’ display is voor klanten een perfecte mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste technieken.

Foto Filippo

Volgens Remco ligt de kracht van zijn winkel in het hebben van een goede webshop met een winkel als back-up. Zo krijgen klanten het beste van twee werelden: gemakkelijk online shoppen en de veiligheid van een professionele fotowinkel met een persoonlijk contact.

 

Meer weten? De webshop en contactinformatie van Foto Filippo vind je hier.