lente

Lente! Volg deze lieverds op instagram

⏰ Leestijd: 3 minuten

Lente! Wij hebben een beetje de lentekriebels gekregen. Daarom geven we ons over aan de dierenfotografie. Eerder deelden we al tips hoe je je huisdier leuk op de foto kan zetten, nu delen we een paar van de leukste en schattigste dieren op Instagram. Kun je meteen inspiratie opdoen voor fotoshoots met je eigen vriendje.

 

Heb jij het lentegevoel al een beetje te pakken? Wij wel! Kuikentjes, lammetjes, konijntjes; de lente leeft bij Ringfoto en van al die dieren worden we heel vrolijk. Ook lieve diertjes kijken? Wij zetten de grappigste en liefste foto’s van de dieren op Instagram voor je op een rij. Zo heb jij straks ook de lentekriebels!

 

Volg de belevenissen van Prissy en Pop, twee kleine varkentjes die in Florida in de VS wonen. Ze zien er superlief uit en hebben heel veel broertjes en zusjes. Zeker weten dat je helemaal vertederd naar je scherm staart als je een biggetje een watermeloen ziet verorberen. Zo lief….

lente

De foto’s van het konijntje Wally van Wally, Suki en Molly, zijn zo ontzettend schattig en Wally is zo pluizig dat je het liefste meteen je eigen knuffelkonijntje aan wil schaffen om lekker mee te knuffelen. Eindeloos kijkplezier en ahhhh-momentjes op dit account.

lente

Wist je dat Marnie the dog één van de polulairste dieren op Instagram is? Ze heeft 2,1 miljoen volgers! Het schattige hondje met het tongetje dat altijd uit haar bekje hangt is echt té leuk. Snel kijken!

lente

Je zou het misschien niet meteen denken, maar het account van wasbeertje Pumpkin is zo lief dat je je afvraagd waarom je zelf geen wasbeer als huisdier hebt. Misschien is een wasbeer in huis niet zo’n heel goed idee, maar kijkend naar dit account en Pumpkin, wordt je toch wel een beetje verliefd…

lente

Als je het lentegevoel nu nog niet te pakken hebt, weten wij het ook niet meer. Misschien dat deze lieve geitjes van Goats of Anarchy je kunnen overtuigen. De geitjes wonen in een opvanghuis in de VS, je kunt ook een geitje adopteren. Wat een schatjes!

lente

Nou okee, nog één konijntje dan. Het asccount van bunnymama is een echte aanrader om te volgen. Wie heeft er niet dagelijks een dosis pluizig, knuffelig konijn gebruiken?

lente

Poesje Lil Bub is superpopulair (2,5 miljoen volgers!) en je kunt zelfs allerlei lil Bub spulletjes kopen in haar online webshop. De foto’s van het poesje zijn in ieder geval ontzettend leuk en over de merchandise denken we nog na…

lente

Zet jij je huisdier weleens op de foto? De leukste foto’s kun je uploaden voor onze fotowedstrijd. Het thema is ‘Ware Liefde’, dus daar past een foto van jouw dierenvriendje of ander lenteplaatje zeker bij. Upload snel hier je foto en misschien win je je huisdier wel op doek!