Panasonic Lumix Cashback

Panasonic LUMIX cashback actie bij Ringfoto!

⏰ Leestijd: 2 minuten

In juni profiteer je bij Ringfoto van de Panasonic LUMIX cashback actie. Drie fantastische camera’s waarmee je jouw mooiste vakantiemomenten perfect vastlegt. Wij bieden met deze drie geweldige Panasonic LUMIX camera’s de uitgelezen mogelijkheid om jezelf te verzekeren van prachtige vakantiefoto’s aankomende zomer.

Drie fantastische Panasonics uitgelicht

Voor de gepassioneerde fotograaf hebben we de LUMIX DC-G9. Zo wordt deze gebruikt door natuurfotograaf Joakim Odelberg om de onvoorspelbare natuur van Madagaskar moeiteloos vast te leggen. De DC-G9 neemt adembenemende foto’s en zit boordevol innovatieve functies. Hij beschikt over een 20,3 megapixel Live MOS-sensor zonder low-pass filter zodat je altijd je inspiratie de vrije loop kunt laten.

De LUMIX DMC-TZ90 staat bekend als de ideale camera voor op reis en kan tot wel 30 keer inzoomen. De camera is van zakformaat waar je met gemak alle mooie momenten van je reis haarscherp vastlegt. Van uitgestrekte gezichtsvelden en skylines in de verte tot de lach van je geliefde. De DC-TZ90 maakt foto’s en video’s in precies de levendige kleuren en details zoals je ze kunt herinneren.

De LUMIX DMC-FT30 is waterdicht en sterk voor een actieve levensstijl. De DMC-FT30 biedt extra sterkte door de waterdichte prestaties uit te breiden tot acht meter. Er zijn verschillende speciale mondi zoals Time Lapse Shot en Creative Panorama. Ook zijn een groot aantal aantrekkelijke filtereffecten toegevoegd voor een betere ervaring.

Bekijk hier de cashbackacties van deze topproducten. Bovendien maken Goldmembers kans om het gehele aankoopbedrag van hun camera terug te winnen.