fotowedstrijd

UPDATE | Pssst, heb je gezien dat je twee keer kans hebt een fotowedstrijd te winnen?

⏰ Leestijd: 2 minuten

UPDATE | Nog maar vier dagen heb je om mee te doen aan onze twee (!) fotowedstrijden… Upload snel je foto’s en maak kans op supermooie prijzen!

Ringfoto 2018 wedstrijd

Als je onze fotowedstrijden al langer volgt, dan weet je dat we dit jaar iets nieuws hebben: een doorlopende wedstrijd, opgedeeld in vier blokken. Elk blok heeft een eigen thema. Dit blok is het thema ‘Modelfotografie man of vrouw (vader of moeder).’ Iedere hobbyfotograaf, jong en oud, mag meedoen. Aan het eind van het themablok zullen vijf ingezonden modelfoto’s worden genomineerd om mee te dingen naar de grote finaleprijs die in december 2018 wordt uitgereikt. Deze vijf genomineerden ontvangen een voucher voor een vergroting op Alu-Dibond 30x45cm. Deze voucher is te gebruiken om de genomineerde foto te laten afdrukken maar je kunt er ook voor kiezen een andere opname te laten afdrukken. In december zal een vakjury de winnende inzending kiezen uit de twintig genomineerden van de kwartaalwedstrijden.

Naast de nominaties is er bij ieder thema een publieksprijs. Deze publieksprijs wordt gewonnen door degene die de meeste stemmen heeft gekregen op onze website. De publieksprijs is een cadeaubon van maar liefst € 75,- ! Om kans te maken op deze prijs is het dus essentieel dat je de foto uploadt op onze wedstrijd en dat je zoveel mogelijk stemmen verzamelt!

Olympus wedstrijd

Naast de doorlopende wedstrijd hebben we ook een wedstrijd die nog helemaal gericht is op die prachtige zomer van 2018… Hitte, strand, vakantie en ijsjes… Wij willen het allemaal zien! De bedoeling is namelijk dat je een mooie impressie van jouw fijnste zomervakantiemoment upload. Voelen we de zon branden en krijgen wij dat onmiskenbare zomergevoel van jouw foto? Dan win jij misschien wel een cadeaubon ter waarde van € 300,-, die je geheel mag besteden aan Olympus-accessoires bij een Ringfotowinkel bij jou in de buurt.

 

 

Dus wil jij ook weleens in de prijzen vallen?

Meedoen aan de Ringfoto 2018 fotowedstrijd kan hier. Via deze link doe je mee met de Olympus fotowedstrijd. Veel succes!