Olympus OM-D E-M10 Mark III

Ideale reisgenoot: de Olympus OM-D E-M10 Mark III

⏰ Leestijd: 1 minuut

De Olympus OM-D E-M10 Mark III is de ideale reisgenoot voor elke fotograaf. Deze prachtig ontworpen camera maakt gebruik van veel toonaangevende technologieën die we ook bij andere modellen in deze serie tegenkomen…

Deze lichtgewicht camera moedigt fotografen aan om de volgende stap te zetten en nog meer plezier te beleven aan fotografie. Daarnaast is de camera makkelijk in het gebruik en beschikt over tal van intuïtieve functies zodat fotografen meteen vanaf het eerste moment de mooiste foto- en video-opnamen kunnen maken. Met een ingebouwde zoeker en wifi-functie wordt duidelijk ingespeeld op de wensen van nieuwe fotografen, en ook over de vormgeving is goed nagedacht. De camera ligt prettig in de hand, heeft een robuuste constructie en een grote grip zodat je ‘m gemakkelijk vast kunt houden. Verder is hij voorzien van een kantelbare lcd met touchbediening, vergelijkbaar met een smartphone, eenvoudige metalen knoppen en duidelijke tekst en symbolen en dat draagt allemaal bij aan een groot gebruiksgemak.

De Olympus OM-D E-M10 Mark III in een notendop:

Inclusief M.Zuiko Digital 14‑42 MM 1:3.5‑5.6 II R

16,1 megapixels live MOS
Ingebouwde 5-assige beeldstabilisatie
Video in 4K kwaliteit met stereogeluid
7,6 cm kantelbaar LCD-touchscreen en elektronische zoeker
Wi-Fi met QR-code voor eenvoudige verbinding

Deze specificaties zorgen voor geweldige resultaten onder alle omstandigheden en maken de camera ideaal om ook onderweg altijd bij de hand te hebben. Fotografen kunnen nu nog mooiere en scherpere foto’s maken dan ze ooit voor mogelijk hielden. Deze slimme technologie zorgt voor haarscherpe resultaten onder vrijwel alle omstandigheden, zelfs ’s avonds, zonder gebruik te maken van een statief.