Doe jij al mee met de Ringfoto 2018 fotowedstrijd?

⏰ Leestijd: 2 minuten

Je kinderen zijn je lust en je leven en we vinden het maar al te leuk om ze op de foto te zetten. Alles leggen we tegenwoordig van onze mini’s vast. En nu kun je bij Ringfoto met zo’n foto van jouw kanjer(s) een gloednieuwe camera winnen. Komt dat even mooi uit!

 

fotowedstrijdThema’s

De wedstrijd loopt het hele kalenderjaar en is onderverdeeld in vier themablokken. Het huidige thema is ‘kinderen onder de 16 jaar’. Op ringfoto.nl/fotowedstrijd is te zien hoe lang dit thema nog loopt. Om kans te maken op de camera, moet jouw foto bij één van de thema’s in de top-5 eindigen.

 

Hoe werkt het?

De fotowedstrijd is opgedeeld in vier blokken. Elk blok heeft een eigen thema. Dit blok is het thema ‘kindermodel onder de 16 jaar.’ Iedere hobbyfotograaf, jong en oud, mag meedoen. Aan het eind van het themablok zullen vijf ingezonden modelfoto’s worden genomineerd om mee te dingen naar de grote finaleprijs die in december 2018 wordt uitgereikt. Deze vijf genomineerden ontvangen een voucher voor een vergroting op Alu-Dibond 30x45cm. De voucher is te gebruiken om de genomineerde foto te laten afdrukken, maar je kunt er ook voor kiezen een andere opname te laten afdrukken. In december zal een vakjury de winnende inzending kiezen uit de genomineerden van de kwartaalwedstrijden. De winnaar gaat er natuurlijk met de Canon EOS M50 of een echte fotoshoot vandoor!

Uploaden

Jouw foto’s kun je hier uploaden op onze website. Bij dit thema mogen per fotograaf drie foto’s worden ingezonden om kans te maken op de hoofdprijs. Plaats de foto’s ook gelijk op Instagram met #ringfotowedstrijd en tag @ringfotonederland bij jouw post.

Wacht niet en upload nu meteen de beste foto’s van jouw kind!

fotowedstrijd