Fotowedstrijd Lente 2019

Ringfoto fotowedstrijd: Lente 2019

⏰ Leestijd: 1 minuut

De lente is nog maar pas begonnen, maar het weer lijkt zich direct op het nieuwe jaargetijde te hebben aangepast. De grauwe, regenachtige dagen hebben plaatsgemaakt voor blauwe luchten en een voorzichtig lentezonnetje. De bloemknoppen schieten uit de grond en de bloesemen staan in bloei. Kortom, de hoogste tijd voor een nieuwe Ringfoto fotowedstrijd! Vanzelfsprekend met als thema: de lente.

Wat kan ik winnen?

Doe mee met de lente fotowedstrijd en misschien win jij wel de hoofdprijs: een cadeaubon ter waarde van €75,00! De winnaar wordt gekozen door onze vakjury. Niet gewonnen? Niet getreurd! Onder de 10 foto’s met de meeste stemmen wordt namelijk een extra prijs verloot: een cadeaubon ter waarde van €25,00. Zorg er dus voor dat jouw inzending veel stemmen krijgt!

Hoe doe ik mee?

Om mee te doen aan de Ringfoto wedstrijd heb je allereerst natuurlijk een goede foto nodig. Het maakt niet uit wat voor foto dit wordt, zolang het thema van de foto maar lente is. Wees dus creatief! Upload vervolgens jouw mooiste beeld op de daarvoor bedoelde pagina op ringfoto.nl. Hier zie je ook de overige inzendingen van je ‘concurrenten’ staan. Tot slot is het dus raadzaam om ervoor te zorgen dat er zo veel mogelijk mensen op jouw foto stemmen!

Wanneer kan ik meedoen?

De Ringfotowedstrijd met als thema ‘lente’ is van start gegaan op de eerste dag van de astronomische lente, namelijk op woensdag 20 maart 2019. De fotowedstrijd eindigt op de laatste lentedag: vrijdag 21 juni 2019.

Upload hier jouw mooiste lentefoto om kans te maken op een van de prijzen.