We willen je wat moois laten zien

⏰ Leestijd: 2 minuten

Bij Ringfoto krijgen we de meest prachtige dingen binnen. En hoewel we niet alles kunnen bespreken, lichten we graag een aantal producten uit.

De Kenwood DRV-330 KIT Dashcam

Wie vaak op de weg zit weet: een ongeluk zit soms in een klein hoekje. Met de nieuwe Kenwoord DRV-330 KIT Dashcam is het echter mogelijk om zelfs het kleinste hoekje zichtbaar te maken. Hiermee kan het u en anderen beschermen tegen schadeclaims en onjuiste beweringen. Ook is het met de dashcam mogelijk om uw avonturen op de weg terug te kijken in het scherpste HDR beeld.

Klik hier om de specificaties te lezen.

Supersterk en superlicht – Leofoto

Carbon is het toverwoord. Het is waar de fiets van de professionele wielrenner van gemaakt is. Het is wat maakt dat dit statief de test der tijd zal doorstaan, dat het zijn kracht in de ruigste terreinen zal behouden en dat u – tot in het diepste avontuur – niet moe zal worden van het dragen ervan. Het statief is met 910 gram immers superlicht.

De Leofoto RF-224C is onderdeel van de Ranger serie en de opvolger van de LS-223C. Het statief komt samen met het Leofoto LH-25 balhoofd, dat gemaakt is van zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium.

Klik hier om de specificaties te lezen.

‘Make the Best Things’ – Peak Design

De tas is duur. Maar dan heb je ook echt wat: de Rolls Royce onder fotorugtassen. We hebben het over de Travel Line backpack van Peak Design, een moedig product van een stel innovatieve ondernemers.

Ooit begon de Travel Line als een verre ambitie. Gepassioneerde fotografen en designers kwamen bijeen met het idee om iets te maken wat nog niet bestond, om iets te bereiken wat nog niet was bereikt. En om dit bereiken moesten ze paden bewandelen die nog niet bewandeld waren. Zo besloten ze de tas via Kickstarter, een crowdfunding website, te financieren. Gelukkig voor hen waren velen net zo enthousiast als zij. En gelukkig voor ons kunnen we nu genieten van het resultaat: een tas die op het gebied van zowel innovatie als design nieuwe pieken heeft getopt.

Klik hier om de specificaties te lezen.

 “9.5/10 The Perfect Bag For Globetrotters And Photographers” – Review Geek
“This Kickstarter backpack is the best camera bag I’ve tried” – Business Insider