Vaderdag

De Ringfoto Vaderdag top 3

⏰ Leestijd: 2 minuten

Komende zondag is het weer zover: Vaderdag! Dé dag waarop iedere vader even in het zonnetje gezet mag worden. Nog geen cadeautje in huis? Geen nood! Wij zetten een aantal originele cadeautjes voor je op een rij.

1. Fotoboek

Origineel en uniek: een fotoboek vol familiekiekjes. Van het hele gezin, jullie huisdier(en) en alle memorabele momenten samen die je samen met je vader hebt beleefd. Bij Ringfoto stel je eenvoudig en snel een mooi boek samen, welke je af kunt halen bij jouw dichtstbijzijnde Ringfoto-filiaal. Een onvergetelijk cadeau waar jouw vader ook jaren later nog met een glimlach doorheen zal bladeren. Tot 29 juni aanstaande is het Fotoboek Festival gaande. Dat betekend fotoboeken in het gewenste model en formaat met korting tot wel 30%! Bestel dit Vaderdagscadeau nu.

2. Fotografieaccessoires

Is jouw vader een echte fotografieliefhebber? Verras hem dan met een nuttig accessoire voor zijn hobby. Denk bijvoorbeeld aan een cameratas, camerariem, SD kaart, extra batterij of nieuwe lens. De 50mm lens is voor de meeste merken bijvoorbeeld een betaalbaar objectief, en een mooie aanvulling op een standaardlens. Zo kan je vader weer even vooruit! Kom langs in een van onze filialen om alle accessoires te bekijken en een keuze te maken die het best bij jouw vader aansluit. Of neem een kijkje op de pagina met flitsers en lenzen.

3. Direct-klaar camera

Als jouw vader geen (amateur)fotograaf is, maar wel graag leuke momenten vastlegt is een direct-klaar camera het ideale cadeau voor hem. De Canon Zoemini C en Zoemini S hebben beide een ingebouwde fotoprinter en zijn zacht geprijsd. Deze camera’s kunnen meegenomen worden naar iedere familiebijeenkomst doordat ze op zakformaat gemaakt zijn, en de beelden kunnen direct worden uitgeprint. De Zoemini S heeft daarnaast een opnamefunctie waardoor ook groepsfoto’s een fluitje van een cent zijn. Beide camera’s zijn verkrijgbaar in de Ringfoto filialen. Lees meer over deze direct-klaar camera’s.

Ringfoto wenst alle vaders alvast een hele fijne Vaderdag!