Winnaars fotowedstrijd

Winnaars fotowedstrijd ‘Te leuk en mooi om niet af te drukken’

⏰ Leestijd: 1 minuut

Het is zover! De jury heeft gekozen én gesproken. Wat was het moeilijk dit keer met zoveel prachtige inzendingen en zoveel diversiteit. De winnaars van onze fotowedstrijd ‘Te leuk en mooi om niet af te drukken’ zijn…

1e juryprijs: Foto ‘De blije kameel’ door Merel Schoneveld, zij wint een Canon PIXMA TS8050 All-in-One fotoprinter t.w.v. € 195,-

De blije kameel

De jury koos voor deze foto van Merel omdat de foto zo’n uniek moment vastlegt dat dit oprecht te leuk en te mooi is om niet af te drukken. Merel mag haar prijs ophalen bij Nebo Foto-Video-Digitaal in Den Haag.

2e juryprijs: Foto ‘Kiss me’ door Ruurd Visser, hij wint een Canon PIXMA TS6050 All-in-One fotoprinter t.w.v. € 145,-

Canon TS6050
Kiss me

Deze foto van Ruurd is zo puur natuur en precies op het juiste moment gemaakt, dat je echt verwacht dat de kikker in een prins verandert als hij gekust wordt. Ruurd mag zijn prijs ophalen bij Kamera Express Capelle a/d IJssel.

3e publieksprijs: Foto ‘The finishing touch’ door Nathalie Magdalenalei, zij wint een Canon Selphy CP 1300 compact fotoprinter t.w.v. € 99,-

Canon Selphy CP1300
De finishing touch 482 stemmen

De populairste foto is van Nathalie. Zij wist met deze prachtige zwart-witfoto in totaal 482 stemmen in de wacht te slepen. Zij heeft hiermee de publieksprijs gewonnen door de meeste stemmen te behalen. Nathalie mag haar prijs ophalen bij Joosen Kalmthout.

Alle winnaars winnen een geweldige Canon fotoprinter. Van harte gefeliciteerd Merel, Ruurd en Nathalie! Zij worden op de hoogte gebracht door de desbetreffende Ringfoto dealer om de prijs in ontvangst te nemen.

Wil jij ook weleens iets winnen met je foto? Kijk dan regelmatig op ringfoto.nl. Hier verschijnt binnenkort weer een nieuwe wedstrijd!