Winnaars fotowedstrijd Macro en Close-up

Winnaars fotowedstrijd Macro en Close-up: Gefeliciteerd Tessa, Antwan en Shakoora!

⏰ Leestijd: 1 minuut

Het is zover! De jury heeft gekozen én gesproken. Wat was het moeilijk dit keer met zoveel prachtige inzendingen. De winnende foto’s van onze fotowedstrijd ‘Macro en Close-up’ zijn geworden…

1e juryprijs: Foto ‘Cool’ door Tessa, zij wint een Nikon verrekijker type Prostaff 5 12×50 t.w.v. € 239

1e prijs foto Cool

De jury koos voor deze foto van Tessa van Huissteden uit Voorburg omdat de foto perfect het thema van de wedstrijd weet te vatten. Een geweldige eigentijdse foto waarin alle macro-elementen mooi zijn verwerkt.

2e juryprijs: Foto ‘Oog van de toekan’ door Antwan, hij wint een Nikon verrekijker type Prostaff 5 10×42 t.w.v. € 199

2e prijs foto Oog van Toekan

Deze foto van Antwan Janssen uit Uden is zo mooi kleurrijk en prachtig in detail weergegeven. Dit zou je zo aan de muur hangen.

3e publieksprijs: Foto ‘Ik bescherm jullie’ door Shakoora, zij wint een Nikon verrekijker type Prostaff 5 8×42 t.w.v. € 179

3e prijs foto Ik bescherm jullie

De aller populairste foto is van Shakoora Ramanathan uit Hoogland. Zij wist met deze prachtige macrofoto in totaal 116 stemmen in de wacht te slepen. Zij heeft hiermee de publieksprijs gewonnen door de meeste stemmen te behalen.

Alle winnaars winnen een geweldige Nikon verrekijker. Van harte gefeliciteerd! Zij worden op de hoogte gebracht bij welke Ringfoto dealer de prijs in ontvangst genomen kan worden.

Wil jij ook weleens iets winnen met je foto? Kijk dan regelmatig op ringfoto.nl. Hier verschijnt binnenkort weer een nieuwe wedstrijd!